Calculator


Judet:Introduceti judetul in care se afla punctul de consum.

Nivel Tensiune: In functie de furnizorul de energie pe care il aveti , nivelul de tensiune apare pe pagina sau pe anexele facturii pe care o primiti si in mod normal le puteti identifica cautand prescurtarea MT(Medie tensiune) sau JT (Joasa Tensiune). Daca nu gasiti MT sau JT in factura introduceti una din cele doua valori , rezultatul obtinut dupa calcul ''Total factura '' este in mod normal cu aprox. 5%-20% mai mic decat factura de la actualul furnizor

Consum Lunar: Pentru o comparatie cat mai exacta a diferentelor intre factura pe care o aveti acum si factura pe care o primiti daca schimbati furnizorul de energie , introduceti nr. de KWh asa cum apar in factura dumneavoastra (minim 7500 KWh/luna,persoane juridice) , nu folositi semne de punctuatie , punct (.) sau virgula (,) la introducerea numarului de KWh.

Total Factura: Aceasta este suma totala de plata (inclusiv TVA , taxe de transport si distributie , accize, CV , etc) pe care o platiti cu tariful oferit de noi la consumul pe care l-ati introdus. Preturile pot suferi usoare modificari insemnand plus/minus 1% - 2%.

Acceptati oferta : Daca rezultatul final aduce un beneficiu pentru dvs. si doriti o oferta detaliata apasati ''Accepta oferta'' si completati datele necesare intocmirii ofertei de pret.