• tarife-energie-electrica.1

  Peste 1.000.000 EUR economiile clientilor

  Prin consumul de peste 100.000 MWh clientii nostrii au facut economii de peste 1.000.000 EUR la facturile de energie electrica.Daca nu ati schimbat niciodata furnizorul de energie electrica , probabil platiti cu 10 % - 20 % mai mult decat ar trebui.

  Mai multe 
 • solic oferta

  Solicitati o oferta

  Procesul de schimbare al furnizorului de energie este unul simplu,nu inseamna intreruperea energiei electrice nici un moment, nu presupune debransarea de la retea sau interventii asupra instalatiilor electrice ,se schimba doar contractul de furnizare care cade in sarcina noului furnizor.

  Solicitati oferta 
 • solicitaofertaenergie

  Calculati daca aveti un pret corect

  Verificati daca tariful dvs. este unul corect , aliniat la conditiile acuale ale piatei.

  Calculati aici 

 Renegociere tarife energie electrica

 

Odata cu liberalizarea pietei de energie , din anul 2007 consumatorii eligibili de energie isi pot alege orice furnizor de energie electrica acreditat ANRE , obtinand astfel reduceri la factura de energie si scaderea costurilor.

 In baza colaborarilor pe care le avem cu furnizorii de energie electrica si gaze naturale , serviciul pe care il oferim este gratuit si consta in gasirea unor tarife mai bune la energia electrica si gaze naturale care sa va avantajeze din punct de vedere financiar.

Incepand cu anul 2011 clientii nostrii cu un consum cumulat de peste 100.000 MWh au facut economii la facturi de peste 1.000.000 de EUR prin obtinerea de catre noi a unor tarife mai bune la energie din piata concurentiala , fara sa aiba nici un cost suplimentar.

Economiile pe care le puteti face prin schimbare furnizorului de energie electrica, sunt cuprinse de cele mai multe ori intre 10% si 20 %  .

Procesul de schimbare al furnizorului de energie este unul simplu,nu inseamna intreruperea energiei electrice nici un moment,  nu presupune debransarea de la retea sau interventii asupra instalatiilor electrice ,se schimba doar contractul de furnizare care cade in sarcina noului furnizor.

Tariful pe kwh este influentat in cea mai mare parte de zona de distributie,consumul anual, nivel de tensiune , etc.

Pentru orice informatii legate de renegociere tarifelor la energie, schimbarea furnizorului , reducerea tarifelor la factura de energie electrica, va rugam sa ne contactati. Pentru moment consumul minim pentru care putem oferi acest serviciu este de 50 Mwh/an.

Se schimba calitatea si continuitatea alimentarii cu energie electrica?

Indiferent cine ar fi furnizorul si care este tipul de oferta, nu se schimba:

• operatorul de distributie din zona in care se gaseste consumatorul;
• continuitatea in alimentare si calitatea tehnica a energiei electrice. Aceastea sunt   dependente de reteaua electrica la care este racordat consumatorul;
• serviciul de remediere in cazul intreruperilor in alimentarea cu energie electrica sau al       calitati necorespunzatoare.